nhatxuan

Thành viên mới
Sau đây là đề thi Tiếng Anh (thời gian 45 phút) dành cho các thí sinh thi chi nhánh ngoại tỉnh. Còn thành phố và trung tâm thuơng mại thi đề khác. Bạn nào đi thi share được thì share cho anh em

1. Take this road and you will.......at the hotel in five minutes
A. Arive
B. Come
C. Find
D. Reach

2. Could you please tell me if you have electric typewriters ........?
A. In store
B. In order
C. In supply
D. In stock

3. I bought a singgle ticket only the bus, but my friend bought a .... one
A. Double
B. Return
C. New
D. Second

4. How much would you.....for repairing my watch ?
A. Charge
B. Cost
C. Pay
D. Spend

5. The....... growth rate ò Viet Nam reached 6.78% in 2010
A. Economy
B. Economic
C. Economics
D. Economically

6. They...... their examinations at the end of the next month
A. Take
B. Took
C. Takes
D. Are going to take

7. Helen is an expert ...drafting the minutes of a meeting
A. With
B. At
C. In
D. For

8. I don't know....
A. How much do I have to pay
B. How much have I to pay
C. How much I have to pay
D. How much I has to pay.

9. Tell him ..... some envelopes, pls
A. Buy
B. To buy
C. Buy to
D. To buy to

10. She is going to apply .... a job in a bank
A. For
B. To
C. With
D. At

II.
1. You must avoid ( make) innecessary mitakkes
2. Try to pay more attention to what I (say)
3. I (eat) a lot ò sweets when I was a child
4. It ( not rain) when we wnet out
5. Serious inflation prevented banks from ( make) the profit target
6. If the price is high, consumers ( try) to use less of it
7. Ann prefers (live) in the country rather than in the city
8. A firm's revenue is the amount it ( earn) by selling goods or services in a given period
9. There are three key variables ( dertermine) money demand - interest rate.
10. The money we need (hold) depends on the value of transaction.

III.
We assume that production in each industry satisfies the law of diminishing returns. Each additional worker adds less to total industry output than the previous additional workers added. For example, consider the firm industry. Beginning from the position of no worker and no output, the first worker employed increases output by 9 units per week. Adding a second worker raises the firm output only by 8 units per week. Adding a third worker increases output by only 7 units per week and the addition of yet more workers leads to even smaller increases in the firm output.

1. What happens when the firm industry takes on additional workers ?
A. Make output.
B. Less output
C. No output
D. The same output

2. How many units does the firm industry produce after employing the second worker ?
A. 7 units per week
B. 8 units per week
C. 17 units per week
D. 24 units per week

3. What does the " law of diminishing return " mean ?
A. More employees, more output
B. More employees, less productivities
C. More employees, les output
d. More employees, the same output

IV.
1. high/ inflation/ banking/ business/ negatively/ impact/ on
2. Have/ result/ in/ on/ VND/ strong/ pressure/ current account/ deficit
3. Committed/ Viet Nam 's/ have/ in/ declining/ trend/ be/ since/ 2008/ FDI

Bác nào share qua diễn đàn khác, nhớ thanks giùm nhé
 
Bác nào giải đề tiếng anh này với. Em làm mò không biết có đc 50% không.
Hi vọng...
 
1A,2B ,3A,4A,5A,6D,7...,8C,9C,10A
making
Said
ate
did'n rain
making
will try
live
earned
to hold
Bài đọc
1.A-more output chứ nhỉ( tại thấy bạn ghi make output0
2-C,3-B
Bài viết câu minh làm hơi linh tinh...đây là bài làm của mình thôi.các bạn đúng sai j bảo mình với nhé
 
phải là in stock nên chọn 2D ( bạn nào chọn store thì xem lại nhé )
5b vì economy là danh từ , mình phải điền tính từ economic bạn ạ....đáp án là 5b
ko phải said mà là say nhé
wasnot raining bạn ạ
living nhé
to determine

the high inflation impacts negatively on banking business
in result , deficit has strong pressure on VND current account
VN 's FDI has been committed in declining trend since 2008
 
Chỉnh sửa lần cuối:
I. 1A 2D 3B 4C 5B 6D 7C 8C 9B 10A
II. 1-making 2- am saying 4-didn't rain 3-ate 5-making
6-will try 7-living 8-earned 9- to determine 10-to hold
IV. High inflation impacts on banking business
Viet Nam 's FDI has been committed in declining trend since 2008


 
cứ hi vọng đi chứ...mình thi chi nhánh hòa bình....ko biết thế nào chứ về hb thì khả năng tiếng anh kiểu gì cũng ko áp dụng được gì ...hic
 
phải là in stock nên chọn 2D ( bạn nào chọn store thì xem lại nhé )
the high inflation impacts negatively on banking business
in result , deficit has strong pressure on VND current account
VN 's FDI has been committed in declining trend since 2008


IV. High inflation impacts on banking business
Viet Nam 's FDI has been committed in declining trend since 2008


II - 2. say, 4. wasn't raining, 8.earns
IV -
2. The current account deficit has resulted in strong pressure on VND.
3. VN's committed FDI has been in a declining trend since 2008.
 

Tin tuyển dụng mới nhất

Thống kê MXH

Tổng số chủ đề
34,586
Số bình luận
528,089
Tổng số thành viên
352,209
Thành viên mới nhất
aogobaybaz
Back
Bên trên